Hegeszthető pánt

Hegeszthető, vagy nem hegeszthető?

Az ajtópántok hagyományosnak mondható, csavarokkal és szegekkel rögzíthető változatai mellett megtalálhatod kínálatunkban a hegesztéssel telepíthető pántokat is. A csepp alakú kapupánt, vagy más néven hegeszthető zsanér kisebb és nagyobb méretekben is rendelhető oldalunk kínálatából. Tedd a megfelelő pánt típust a kosárba, add meg adataidat, várd a futárt! 



Hegeszthető pánt

Ha a hegeszthető diópánt változatok mellett döntöttél, akkor biztosak vagyunk benne, hogy van otthon a hegesztés elvégzéséhez megfelelő eszközöd, valamint korábban foglalkoztál már legalább hobbi szinten hegesztések elkészítésével. Ezeknek a pántoknak a felhelyezése kis tapasztalattal könnyen megtehető.

De mire is kell figyelnünk, hogy ha hegeszthető diópánt változat mellett döntünk?

Ahogy bármilyen kötőelem és pánt megvásárlása előtt, úgy ezeknek a pánt termék változatok esetében is a legfontosabb szempont a méret, a darabszám és természetsen a nyitási oldal. A termék nevében található első szám a termék átmérője,(szélesség) míg a második a termék hosszát jelöli. 


Raktáron található termékek, gyors szállítási idő

Számunkra nagyon fontos az ügyfélszolgálat kommunikáció. Vásárlóinktól is folyamatosan visszajelzést várunk az oldal használhatósága, a termékek kereshetősége, a szállítás gyorsasága kapcsán. Amennyiben Te is szeretnél kérdezni vagy visszajelzést adni termékeink vagy szolgáltatásaink kapcsán, kérjük keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, email címünkön vagy telefonszámunkon. 


Látható raktárkészlet

Nálunk mindig láthatod, hogy a vásárlásod pillanatában, azaz jelenleg milyen mennyiségben áll rendelkezésre készlet a kiválasztott árucikkekből. Ezek alapján az információk alapján a vásárlás kiszámítható és jól tervezhető. A részletek alatt pedig hosszabb és pontosabb leírásokat is olvashatsz a termékek kapcsán. 

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének #vásárlók valós visszajelzései alapján #elnyerte árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós #ismerősének ezt a boltot #bolt minősítését a vásárlók #cikkszám #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #bruttó #bolt áttekinthetősége #elégedettség a bolttal #minden jog fenntartva #hétfő #szombat #fill ffffff #fill 719026 #re email #hírlevél #100 #hozzájárulok #mail #név #pántok #információk #kosár #esetén